mandag den 22. juni 2015

Billig lån

Leder du efter et billig lån? Der er rigtigt mange, som optager et online lån. Der er i dette tilfælde ikke tale om billige lån, fordi der er tale om forbrugslån, hvor der ikke stilles sikkerhed. Der vil altid være en høj risiko forbundet ved disse lån, som medfører, at renten bliver højere og derfor, alt andet lige, et dyrere lån. Derfor er online lån oftest dyrere end traditionelle lån i banken. Disse lån kan dog optages hurtigt uden at der kræves særligt meget. Du skal jo ikke stille sikkerhed. Desuden skal du ikke forklare, hvad du gerne vil bruge pengene til. De fleste kan optage sådan et lån på under en time. Det gør 95 procent. Det er sådan, at de fleste kan låne fra helt ned til 500 kroner og helt op til 350.000 kroner. Du skal ikke igennem banken, hvilket mange danskere finder attraktivt.

Gratis billige lån


Der findes dog gratis lån, hvor du rent faktisk kan låne penge gratis, men for en kort periode. Du kan her låne 4.000 kroner gratis af Vivus i 30 dage, du kan låne 3.000 kroner gratis af Kvikautomaten i 30 dage og du kan låne 5.000 kroner gratis i 14 dage. Det er ikke i særligt lang tid, at du kan låne pengene gratis og derfor er det essentielt, at du hurtigt er i stand til at betale pengene tilbage. Det er vigtigt at pengene betales hurtigt tilbage, så lånene forbliver gratis.

Billige lån trods af RKI


Der er mange, som tror, at de kan få et billigt lån, også selvom de er registreret som dårlige betalere i RKI – Ribers Kredit Information. Hvordan i alverden skulle de kunne det. De kan ikke engang få et lån, fordi der er ingen pengeinstitutter, som tør at låne penge ud til dem. Hvis de så endelig skulle få fat i et lån, hvordan skulle det så kunne være billigt. Det er der bestemt ikke tale om.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar