mandag den 22. juni 2015

SMS lån

SMS lån er bestemt også blevet mere og mere populært blandt danskerne. Selvom SMS lånene tidligere har været kritiseret meget, så er der stadigvæk mange danskere, som optager disse. Det handler i høj grad om at danskerne får en stor frihed og fleksibilitet. Når først du er forhåndsgodkendt, så kan du optage et SMS lån, uanset hvor du befinder dig og på hvilket som helst tidspunkt på døgnet. Når du sender en SMS, så optager du lånet uden at stille sikkerhed. Det betyder, at du ikke er afhængig af banken. Du kan desuden bruge pengene, som du har lyst til og brug for. Der er ingen, som kommer en løftet pegefinger, hvis du bruger pengene på noget sjov. Der er mange, som bruger et SMS lån på shopping, rejser eller gaver. Det er ikke unormalt.


Gratis SMS lån

Der er også mange, som leder efter gratis SMS lån. Det kan du få hos Kvikautomaten, hvor du kan låne 3.000 kroner gratis i 30 dage. Det er bestemt ikke dårligt, men det klart, at det ikke er i særlig lang tid, at du kan låne pengene gratis. Det er helt essentielt, at du betaler pengene tilbage til tiden. Det vil sige indenfor de 30 dage. Gør du ikke det, vil der komme renter og eventuelle gebyrer på lånet. Derved er det ikke et gratis SMS lån. Du kan desuden låne penge gratis hos Trustbuddy og Vivus. Her er der dog ikke tale om SMS lån.

SMS lån på trods af RKI

Der er mange danskere, som tror, at de kan optage et SMS lån selvom at de registreret i RKI – Ribers Kredit Information. De kan de ikke, fordi risikoen er alt for høj ved at låne penge ud til dem uden sikkerhed igennem en SMS. Derfor vil alle pengeinstitutter afvise, at du kan få et SMS lån, så længe at du er registreret i Ribers Kredit Information.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar