torsdag den 20. oktober 2016

Sådan skal du ikke optage et lån til a-kasse og fagforening

Der er rigtigt mange, som går ind på internettet for at låne penge til de regninger, som de ikke kan betale på kort sigt. Selvom rigtigt mange fagforeninger i Danmark er dyre, så er det sjældent smart at optage et lån til dette på internettet. Det er klart, at du bør have haft budgetteret med pengene til at kunne betale regningen. Det kan næppe komme som en overraskelse, at du skal betale til a-kasse og fagforening. Mange danskere begår den fejl, at de går ind på internettet, hvor de ansøger om et forbrugslån uden sikkerhed. Der er faktisk rimeligt mange kreditværdige mennesker, der gør det, hvilket er dumt, fordi de kommer i en risikogruppe med en høj risiko. Sagt på en anden måde, så betaler de en alt for høj rente, sammenlignet med den risiko, der er forbundet ved at udlåne penge til dem. Det er ikke måden, hvorpå du låner penge nemt. De fleste (omkring 50 procent) kunne optage et billigere lån, hvis de blot spurgte deres egen bank. Det kræver dog, at du har en god og sund økonomi.

Bør du optage gratis lån på internettet til a-kasse og fagforening 

Det kan du gøre, men du skal bare vide, at du skal kunne betale lånet meget hurtigt tilbage. Kan du ikke det, så vil klappen fælde. Det vil koste mange penge. Hvis du alligevel vil vide, hvem der låner penge ud gratis ud på internettet, så er det følgende:
  • Vivus, der tilbyder dig, at du kan låne 4.000 kroner gratis i 30 dage 
  • Trustbuddy, der tilbyder dig, at du kan låne 5.000 kroner gratis i 14 dage
  • Kvikautomaten, der tilbyder dig, at du kan låne 3.000 kroner gratis 30 dage. 
Men husk altid, at du bør betale det lån tilbage til tiden. Det kan nemlig blive rigtigt dyrt i længden at finansiere regningen til a-kasse og fagforening på denne måde. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar