mandag den 22. juni 2015

Mikrolån

Er du en af de mange danskere, som søger og leder efter et mikrolån, så er du heldigvis godt stillet, da du har mange muligheder for at finde et. Et mikrolån er det samme som et minilån, men er bare brandet som et mikrolån i stedet for et minilån. Et mikrolån er et forbrugslån, hvor du ikke stiller sikkerhed for lånet og hvor du kan låne fra 500 kroner og op til 10.000 kroner. Det er enkelt, hurtigt og nemt at optage et mikrolån, blandt andet fordi du kan underskrive lånaftalen med dit personlige og digitale NemID, der medfører, at hele låneprocessen bliver enklere og hurtigere, fordi du ikke skal sidde med alt papirarbejdet i hånden. Derfor kan de fleste optager mikrolån på under en time. Det gør 95 procent af danskerne, som optager et mikrolån. Derfor er mikrolån rigtigt populære.


Gratis mikrolån

Du kan optage et gratis mikrolån hos mange forskellige pengeinstitutter. Du kan blandt andet låne penge gratis i 30 dage hos Vivus eller Kvikautomaten. Her kan du henholdvis låne 4.000 og 3.000 kroner gratis. Du kan desuden låne 5.000 kroner gratis i 14 dage af Trustbuddy. Det er altså altafgørende, hvis du skal have et gratis lån, at du kan betale pengene hurtigt tilbage. Hvis du skal låne pengene gratis i længere tid, så er et gratis mikrolån ikke en mulighed.
Mikrolån på trods af RKI
Det er ikke muligt at optage et mikrolån, hvis du er registreret i Ribers Kredit Information. Det er der ellers mange danskere, som tror, at de kan. Derfor er der mange, som ansøger om et mikrolån, hvorefter de hurtigt bliver afvist, når pengeinstituttet finder ud af, at de er registreret i Ribers Kredit Information, som dårlig betaler. Derved vil de helt automatisk afvise din låneansøgning om et mikrolån. Sådan er det. Kom af med din gæld i stedet for.Ingen kommentarer:

Send en kommentar